HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Vulkánfalván veled írjuk a Lélekpillangó 2015-ös meséjét? Jelentkezz!

2014.09.25. 19:30 LélekPillangó

Vulkánfalva igazi neve Kissomlyó. Erről szól most a mese, amivel beléphetünk a műhelybe.
Vas megyében van, picike, ékszerszépségű település. Alig jár ott busz, vonatállomás nincs. Mégis kicsit olyan, mint a nagyvárosok, van a falu és van az agglomerációja, a "hegy", vagyis a vulkanikus dombocska lankáin a számos csinos szőlőbirtok. Ha ott valaki büszkén azt mondja "hegyem van" azt érti alatta, hogy van egy nadrágszíjnyi szőlője, rajta kisebb-nagyobb házikó, vityilló, vagy kacsalábon forgó kastélyféle. A vulkán túlsó felén a gyógyvizes Borgáta fürdő, ahol a csapat másik része száll meg.

mese corver.jpg

Egy olyan hely, ahol semmi olyan nincs, ami a hétköznapjainkat áthatja mégis minden fontos dolog van ami ahhoz kell, hogy magunkra figyelhessünk. Van helyben termett élelmiszer, igazi tejből készülnek a dolgok, ebből főz nekünk a háziasszonyunk. 

Ott leszek veled én, Gáspár Kati. Több könyv szerzője, a Lélekpillangó eddigi meséinek írója, ezernél is több nyomtatott és netes újságcikk, blogjegyzet szerzője, a a Harmonet 15 éves online női magazin és a Harmopress könyvkiadó egyik tulajdonosa. Azért leszek ott, mert segíteni tudok neked abban, hogy a már meglévő írói vénádat egy rendszerbe foglalva úgy tudd használni, hogy a tréning végére te magad is képessé válj egy könyv, blog, marketing szöveg, mese, vagy bármilyen általad vágyott írói alkotás elkészítésére. Nem adok neked tehetséget - de megmutatom azokat az eszközöket amikkel eléred a célodat. Sőt végig is csináljuk együtt, látványos eredménnyel: Amit itt írsz az megjelenik a Lélekpillangó antológiában nyomtatásban és emberek tízezrei olvassák majd az itt született műveidet. 

Van teljes csend és figyelem és NEM LESZ NET (kivétel annak aki a telefonjáról csihol). Nem lesz bekapcsolt tévé sem. 

  • Hol egy borospince kályhájának melege mellett, hol a borgátai vendégház nappalijának kényelmében fogunk alkotni, írni, tanulni, játszani, lakomázni, bort inni, nevetni...
  • Lovas hintóra ülünk, vagy lovagolunk futószáron, vagy aki tud, az akár egy hegykörön terepen is. 
  • Meglátogatjuk Ambrus Lajos szépírót, aki borkóstolóval vár bennünket. (A borkóstolás árát a program nem tartalmazza) 
  • Háziasszonyunk, Rézi magával visz majd a Vulkán túrára, megmutatja még azt is, éppen ebben az évszakban milyen növény gyűjthető.
  • Ellátogatunk a Dukai festmények alkotóihoz, Dukai K Szilvihez és Dukai K Andráshoz a szomszéd faluban. 
  • Játszunk Lélekpillangó társasjátékot
  • Játszunk tárgy-tarot játékot (Ehhez hozz egy könyvet, vagy egy olyan plüss, vagy egyéb figurát, amire neked már nincs szükséged, de más még örülne annak. Fontos, hogy ne vegyél, hanem otthon keress valamit..) 

Lesz számos trénig gyakorlat, írói műhelyek reggel, délelőtt és délután, feladatok estére, megálmodni valók éjszakára. Nagyon intenzív négy nap, mely nem csupán kikapcsol, átmozgat és feltölt, de olyan eredményes lesz, hogy a végére el fog készülni a kis csapat keze által a Lélekpillangó 2015-ös meséje. (Várhatóan az egész mesefolyam!) Ez a mese fog megjelenni az antológiában ezt kapja majd az a sok-sok ezer ember aki évről évre követi a mese folyását. Mi sem természetesebb annál, mint hogy annak a 15 izgalmas, okos és ügyes embernek a nevét és arcát is megismeri a közösség, akik a mesét megírták. 

szallas.jpg

A csapat fele itt fog lakni. (A másik házról alább van kép)  

Mindkét ház teljesen felszerelt, mosdók, ágyneműk, törölközők, hűtők vannak! 

Ha megtisztelsz jelenléteddel a Lélekpillangó meseműhely napjain, jelentkezz gyorsan, még 1 hely van!. (A nagy érdekődésre tekintettel az eredeti 11 fős lészámot 15 főre bővítettük úgy, hogy a csapa másik fele ITT FOG LAKNI, ebben a Durrell világát idéző, levendulaszínű villában, a kis vulkán túlsó oldalán!) 

phoca_thumb_l_pict5137.jpg

Jelentkezésedhez szükség van egy rövid, kb egy oldalas írásra, melyet az info@lelekpillango.hu oldalra küldesz. Arról írj, - akár egy mesét - hogy Vulkánfalváról mi jut eszedbe? (Nem kell tényekhez, valósághoz ragaszkodni, bármi ami eszedbe jut jöhet)

Kérlek, hogy a helyedet biztosítsd be 45 000 Ft befizetésével
MyMusic Kft Raffeisen bank 12010501-00133984-00200000 számlájára.

A díj tartalmazza a szállást, a napi helyben termelt, organikus zöldségekből és húsokból készült étkezéseket. (Külön igényedet ezzel kapcsolatban jelezd, ha van.)

Tartalmazza a szállást, a lovaglást / kocsizást, a Vulkán túrát, a különböző látogatások és helyben szervezett programok díjait. Tartalmazza a tréning díját.

Nem tartalmazza a borkóstolást a pincelátogatás programon, ezt helyben egyénileg fizeti aki kóstolni szeretne. (Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót sem, melyet egyénileg fizet meg mindenki helyben.) 

Az odautazásról egyénileg beszéljünk, mert a vonattól, vagy a busztól autóval mindenkit be tudunk hozni a szálláshoz, visszafele szintén. Az utazásnál vedd figyelembe, hogy ünnepnap kezdődik a tréning. Jánosházára (Dukára) vagy Celldömölkre érkezz meg vonattal vagy busszal, illetve ha van az autódban hely tudunk telekocsit szervezni és a költségeket megosztani. 

  • Amire szükséged lesz:
  • papír (füzet, lehetőleg nagy alakú) 
  • íróeszköz, toll, esetleg színesek, szövegkiemelő
  • laptop, vagy más elektronikus íróeszköz, ha van.
  • Egy vagy két kedvenc könyved csak úgy ...
  • Egy olyan (már meglévő) könyv, vagy apróbb játék, vagy plüss figura, amire már nincs szükséged de tudod, hogy más még örülne neki. (Ezzel tárgy-tarot játékot fogunk jászani)
  • Melegebb ruha, szélkabát, eső elleni védelem és kényelmes cipők, mert a természetben fogunk járni. (Edzőcipő, farmer, melegítő, gumicsizma) 
  • Ha tervezed, hogy a Dukai festményekből haza is viszel, illetve ha borozni is szeretnél velünk, akkor pénz.
  • Vedd figyelembe, hogy a faluban nincsen bolt, hypermarket, áruház.

Ha maradt kérdésed, írd meg bátran! info@lelekpillango.hu 

Találkozunk 23-án délelőtt a meseműhely indító napján! Az időjárás előrejelzés szerint felhős napokra számíthatunk, kevés napsütéssel, 15-18 fokban. 

 

 

komment

Címkék: Tréning Lélekpillangó Gáspár Katalin Meseműhely Elvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr736730819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása