HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Mi állja útját a szeretetnek?

2014.05.03. 10:00 Lélek_Pillangó

Biztos te is tapasztaltad már, hogy vannak emberek akik negatívan hatnak rád, mások pedig tőled nem akarják valamiért elfogadni azt a szeretet amit szívesen adnál nekik.

Mindkét esetben igaz, hogy egyfajta negatív energia felhő van a kapcsolaton, ami akadályozza a szeretet gyógyító áramlását. Pedig ha ez a negatív energia felhő nem lenne, akkor...

734219_288023927990461_1042574222_n (1).jpg

 


Elgondolkoztál már azon, hogy milyen életed lenne, ha elfogadnák tőled azt a szeretet amit szívesen adnál a környezetedben élőknek? Vagy milyen lenne, ha több szeretet kapnál azoktól akiktől szívesen fogadnád a szeretet, szerelmet, dicséretet, megbecsülést...?

Nos, ha a negatív energia felhő nem lenne, akkor ezek a szeretet energiák könnyedén tudnának áramolni!

Hogyan lehet megszüntetni a negatív energia felhőt, ami most körülvesz?

  1. Tudással, amiben benne van a megértés (az a fajta megértés, amikor tudod, hogy a másik miért teszi azt amit tesz... - ekkor könnyebb elfogadni azokat a cselekvéseket amelyekről tudod, különféle félelmek, hitek, és nagy valószínűséggel korábbi csalódások miatt működnek még a másik életében.)

  2. Szeretettel, ami feloldja ezeket a hiány teremtő blokkokat a kapcsolataidról.

A legkilátástalanabb helyzetből is van ki út, és megoldás az adott problémára, amit az is bizonyít, hogy most e sorokat olvasod... mert azok a fájdalmas érzelmek, amik miatt rosszul érezted magad korábban, egyfajta „szívbéli kiáltások” voltak az egyes helyzeteknél, melyek az adott pillanatban (és sokszor még utána is) fájdalmat okoztak neked.

Ezek miatt a szívbéli fájdalmak miatt, aztán akár tudatosan, akár tudattalanul, de elkezdtél keresni egyfajta megoldást, hogy a korábbi sérelmek többször ne ismétlődjenek meg. Az ilyen kellemetlen helyzetekben talán meg sem fogalmaztad - de több magabiztosságot, több önbizalmat, több megértést kértél... vagy több szeretetet... attól függően, hogy mennyire érezted a szeret hiányát.

A jó hír az, hogyha jobban kitudsz állni magadért, nagyobb önbizalommal tudsz fellépni az adott kapcsolatban, máris nyert ügyed van >>

Mert a tudás magabiztosságot ad, ami elősegíti, hogy könnyedebben haladj céljaid felé. - és bármilyen picike, vagy óriási célod van ezáltal, kezdesz a közelébe kerülni a vágyott dolgoknak.


És ekkor érzed, hogy jobbá válhatnak a dolgok mert ha sikerül legalább egy ici-picit jobban érezni magad, akkor a megoldások is elkezdenek felbukkanni az életedben.

A megoldásokat persze észre kell venni, ezért érdemes belső intuíciódat fejleszteni, nehogy elmenj a téged segítő lehetőségek mellett.

Itt például harmonikus kapcsolatokhoz, angyali üzenetekhez, boldogabb párkapcsolathoz, és anyagi jóléthez kapsz segítséget >>
5.1.ezoterikustanacsok.5.jpg
B.Nagy Magdolna a kezdetek óta támogatja Lélekpillangó boldogságmozgalmat, tudásanyagaiban a pénz, és a párkapcsolat blokkjainak az oldására tanítja a hozzá fordulókat.

b_nagy_magdolna2014.jpg2.jpg

komment

Címkék: stressz pénz boldogság szeretet vágyak Lélekpillangó B.Nagy Magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr866107687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása