HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) Önismeret (25) önismeret (5) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Szeretnéd, ha a vágyaid, gyorsabban valósulnának meg?

2014.01.28. 10:00 Lélek_Pillangó

Biztos vagyok abban, hogy sokat tanultál már eddigi életedben. Gyűjtötted a különféle információkat tankönyvekből, iskolai órákon... tanultál már a szakmai előmeneteled miatt, és hogy jobb életed legyen. De a színek energetizáló, gyógyító, jólét teremtő erejét használod e?

Mert a színek világa, sok mindenre rámutat!

Egy adott szín, megmutatja milyen megoldásra váró élethelyzetek vannak jelen az életedben. Megfelelő használat mellet pedig rámutat arra, hogy Te milyen környezetben érzed jól magadat. 

Butterflies_desktop_backgrounds_large.jpg

Néhány ötlet amin keresztül a színek hatnak rád, és megoldásra váró élethelyzeteidre.

- ruháid színe
- ágynemű - amellyel körbe öleled magadat alvás közben
- "kötelező" munkaruha
- lakásod, otthonod falainak színe beltérben,
(a külső homlokzat színe is hatással van rád)

Javaslom, hogy az éppen aktuális divat színek használata mellett figyeld meg tudatosan mikor, milyen színek között érzed jól magadat.

Pl. a nappaliba az élénk színek jobban illenek, mert a nappali feladata az ösztönző együttlét megélése, míg a hálószobába a nyugalmasabb színösszeállítás a megfelelő - hogy ébredésnél amikor kinyitod a szemeid nyugalom és békesség vegyen körül, ami a biztonságérzetet adja és egy jó alapot a kiegyensúlyozott, önbizalommal teli napnak.

Persze nem mindegy az sem, hogy a mai modern világban milyen színek vesznek körül.

Mert vannak bizony helyzetek amikor jó ha tudatosan figyeled hogyan hatnak rád a színek, és apró trükköket vetsz be azok hatásának finomítására.

Pl: Ha előírják, hogy a munkahelyeden milyen színű ruhában legyél, akkor a fehérneműd színét válaszd meg gondosan, és csak olyan színűt vegyél fel - amiben valóban jól tudod magad érezni akár egész nap is.

Az is jó megoldás, ha tudatosan választod meg pl a pénztárcád színét. Ha a zöld színtől érezd jól magadat (ezt hívják a pénz színének), akkor zöld színű pénztárcád legyen, ha egy erőteljes piros nyújtja neked a biztonságot akkor olyat válassz.

- és hogy mi köze van a színeknek vágyaid gyorsabb megvalósulásához?

1. napi tevékenységeid során akkor tudsz sokat tenni magadért, amikor olyan környezetben vagy,  ahol igazán jól érzed magadat. - színekben és berendezési tárgyakban egyaránt.

2. ha a tiszta energiák befogadására törekszel, például meditáció során, akkor hordj ilyenkor fehér ruházatot, de legalább a nadrágod, vagy a pólód legyen fehér. (a fehér szín a korona csakrához kapcsolódik és a tiszta spirituális energiák megteremtését segíti elő)

3. ha nem vagy elég biztos magadban, és szeretnéd elmélyíteni a fizikai síkon is a tudásodat akkor lehet hogy földelésre van szükséged. Ebben az eseten ülj munka végzés közben pl egy vörös vagy narancssárga törülközőre - ez segíteni fogja a földelésedet. (Mivel én sok szellemi tevékenységet végzek, írás, meditáció, terápiás kezelések... ezért a számítógépnél amikor leülök az irodai székemen mindig van egy vörös színű törülköző, ami a gyökér csakrám energiáit segíti kiegyensúlyozni.)

  

...mert a mai felgyorsult világban fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tudd elérni céljaidat, hiszen nem jó sok időt tölteni negatív energiák közt, mert azok csak lehúzzák az életenergiádat, és akkor már nehezebb még az apró problémákat is megoldani. Inkább ismerd meg azokat az apró trükköket, amelyekkel te is előtudd mozdítani a boldogabb életet, amihez nagyobb jólét, és sok kellemesen eltöltött idő tartozik >>>

B.Nagy Magdolna a kezdetek óta támogatja Lélekpillangó boldogságmozgalmat, tudásanyagaiban a pénz, és a párkapcsolat blokkjainak az oldására tanítja a hozzá fordulókat.

B Nagy Magdolna.3.jpg

komment

Címkék: boldogság színek vágyak otthon Lélekpillangó B.Nagy Magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr885779873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása