HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Hová rakódnak a lelki terhek?

2013.05.15. 10:24 LélekPillangó

B Nagy Magdolna - a Lélekpillangó mozgalom egyik legsikeresebb szakértője - most a testi túlsúly lehetséges lelki okairól beszél. Ha fogynál, vagy híznál, ám gyanítod hogy a testi ok mögött lelki ok húzódik, olvasd el! 

A lelki terhek, mázsás súlyként tudják nyomni a testet, mely hatására a test megbetegszik, és az egészséges élet megélése szinte lehetetlennek tűnik. A lelki terhek nyomasztó súlya alól azonban van lehetőség megszabadulni, mert tested csodálatos öngyógyításra képes!

 

Ha szeretnél megszabadulni a lelki terhektől, akkor:

  1. A fizikai testedhez kapcsolódó problémáktól, érdemes megszabadulni. Például túlsúlytól,  ami a súlyproblémát okozó lelki terhek miatt alakul ki.
  2. a fizikai testedhez tartozó aura, rétegeiből is ki kell tisztítani a lelki terhek lerakódásait. Mert a lelki terhek, nem csak a fizikai testedet tudják nyomni hanem a teljes energia rendszeredet is blokkolhatják.

Fizikai testednél könnyű felismerni, hogy mi az amitől meg kell szabadulnod ahhoz hogy jól érezd magad a bőrödben, hiszen ehhez elég az is, hogy belenézz a tükörbe, és az máris megmutatja, hogy hol van rajtad egy kis plusz. A nyomasztó lelki terhek azonban nem csupán a fizikai megjelenésedre vannak hatással, hanem az aurád rétegeiben is ellehetnek rejtve. - és meghúzódnak ott, valamely trauma miatt.

 Az ilyen lelki terhek miatt blokkolódhat a test energia rendszere, ami hatására például lassul az emésztés, és súlygyarapodás történik. 

magdi csik_1.jpg
Fontos:
A súlygyarapodás hátterében mindig van valamilyen lelki teher, aminek az elengedése, feldolgozása nélkül nem tud megtörténni a pozitív változás.

 De gyakori probléma, az is, hogy az egyes csakrák blokkolódnak mert már nem bírják el az adott trauma miatti sokkot. Például, ha sokszor mondták neked, hogy ügyetlen vagy, nem vagy elég jó... akkor elkezd egy fajta önbizalom hiány kialakulni benned. Ez az önbizalom hiány rejtett módon blokkolhatja a torok csakrád működését, a kialakult belső félelem miatt.

A félelem miatt, és a hozzá kapcsolódó önbizalom hiány miatt, blokkolódik a kommunikációs képesség. A rossz kommunikáció miatt pedig önkifejezés, az önmagadért való kiállás képessége sérülhet.

Ha ez a folyamat beindul, akkor beindulhat mellé a pótcselekvésként az evés. - ami hozza a plusz kilókat. Vagy beindulhat egy görcsösség, a megfelelni akarás miatt – ami szintén diszharmonikus energiával hat az emésztésre, és gyakran puffadást, és a pocak megjelenését okozza.

 Ezért szükséges, a lelki terhek feldolgozása az egészséges élethez. E-nélkül roppant nehéz kijutni a súlyproblémával teli élethelyzetből.

Így tudod megszüntetni a súlyproblémát:

  1. A súlyproblémát okozó lelki terheket fel kell ismerni.
  2. A súlyproblémát okozó lelki terheket a felismerés után el kell engedni.
  3. Amikor megtörtént a súlyproblémát okozó lelki terhek elengedése,  akkor a diszharmonikus energiák helyére be kell építeni azt a pozitív mintát amit szeretnél megélni.

Gyakori probléma, ami akadályozza a súlyproblémák megoldását: hogy a korábbi diszharmonikus energiák miatt, nem alakul ki pozitív minta. Vagy ha volt is korábban pozitív emlék az gyakran törlődik a sok diszharmonikus energia miatt.

Ezért fontos, hogy gondolati és érzelmi szinten is meglegyen az a támogatás a külső környezetedtől is, ami elősegíti az új pozitív változás megélését.

A súlyproblémák és az azt okozó lelki terhek elengedéséről itt tudhatsz meg többet >>>

 sulyproblemaid_vannak2.jpg

Fénnyel teli napokat kívánok neked hozzá

 B.Nagy Magdolna

www.ezoterikustanacsok.hu

komment

Címkék: fogyás terhek súlyproblémák Lélek Lélekpillangó B.Nagy Magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr245301196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása