HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) Barátság (1) barátság (3) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Lélekpillangó - Az alapítvány

2013.04.30. 18:54 LélekPillangó

Szerző: Gáspár Kati

Nagyon érdekesen lett alapítványunk. Felmerült a 2012-es adomány átadása körül, hogy jó volna nekünk is egy alapítvány, mert tisztábbá tenné a folyamatot.Másnap a facebookon egy ismerősöm segítséget kért. Azt mondta, van egy alapítványuk, meg szeretnék szüntetni, mert nem használják. Megdobbant a szívem. Amikor kiderült, mi az alapítvány neve és célja, azonnal kértem, adják át nekünk. Néhány hónap egyeztetés után az alapítványi papírokat beadtuk a bíróságnak, aki mindent rendben talált. Így lett a Lélekpillangó mögött egy csodálatos alapítvány. 

Én hiszek abban, hogy okozók vagyunk mindannyian. Én is, de te is! Változásokat okozol a világban. Úgy, ahogy ez az alapítvány lett. Tudatosan, vagy néha nem tudatosan, mégis te vagy aki kiváltja ezeket. Most mi, közösen veled egy nagy változást okozunk. A segítségeddel, a szavazatod által, a vásárlásod által most a Szepes Mária emlékszoba végre megépülhet. 551300 Ft az adomány teljes összege, amely a szoba felújításának nagy részét fedezni fogja. KÖSZÖNJÜK!

 

Az összeget az Emberért, a lélek megmentéséért alapítvány adja át a Szepes Mária alapítvány számára, akik a kivitelezésről gondoskodnak.

Szeretnénk, ha még több jót cselekedhetnénk a boldogságért.

noemi 02.jpg (Fotó: Pintácsi Viktória) 

Amikor ezt a blog jegyzetet írom, a kislányom egy majmokról szóló filmet néz, s a szünetében egy csomó adó 1% kampányfilmet látunk. Már tudja, mi az, hogy alapítvány. Mellettem a jótékonykodás, a segítés vérré vált nála is. Kérdi tőlem, hogy én is odaadom-e az adóm 1%-át valakinek. Mondtam, hogy igen, ez természetes. Én a Lélekpillangó alapítványát fogom támogatni. Az Emberért, a lélek megmentéséért alapítványnak adom az 1%-omat. Rám néz, nagy kerek szemekkel és csodálkozik:

- Ti tényleg meg tudjátok menteni a lelkeket?
- Igen. Tudod mi a lelkek megmentésének titka?
- Nem! Megmondod?
- Könnyűnek tűnik, de megvalósítani nehéz. Először az kell hozzá, hogy az ember felelősséget vállaljon a sorsáért. Másodszor pedig az, hogy ezt a felelősséget meg tudja osztani azzal a felső erővel, amit sokan Istennek hívnak.
- Az a lélek, aki felelős magáért az meg van mentve?
- Azt hiszem, igen. De kérdezd meg tőlük! Az emberektől, akik felelősek magukért! 
- Kérdezzük meg tőlük együtt Anya! 

Akkor most kérdezünk. Mi a lélek megmentésének titka szerinted? 

A Lélekpillangó alapítványának ez a missziója. Szeretnénk bejárni az országot, s a legtöbb jó ember éltében változásokat okozni. Előre mutató, pozitív, építő változásokat. Ezért arra kérünk, hogy ha még nem döntöttél máshogy, add nekünk az adód 1%-át.

Ezeket az adatokat kell tudnod a felajánláshoz:

Emberért, a lélek megmentéséért alapítvány
Adószám: 19211820-1-18
Bankszámlaszám: MagNet Bank 16200106-11513719
Nyilvántartási szám: 730/2009

 

komment

Címkék: boldogság alapítvány Lélekpillangó Életműdíj

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr705258219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása