HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Lélekpillangó közösségi meseíró tábor 2015 november

2015.10.02. 18:26 LélekPillangó

Gyere, írjuk meg együtt a Lélekpillangó meséjének 2016-os évadát! Legyél te is több ezer ember kedvenc meséjének szerzője! Tarts a Lélekpillangó meseíró pályázat győztesével és a mese szerzőjével november 20-tól 3 napon át! Országunk lüktető szívcsakrájának szomszédjában, a misztikus Pilisben (Piliscséven) egy különlegesen hangulatos, inspiráló hangulatú majorságban együtt alkotni csodás élmény! Miért maradnál ki belőle, ha csak néhány kattintásnyira vagy a jelentkezéstől? Itt a program ... 


mesetabor_kutya.jpg

November 20-án reggel 10-ig megérkezünk a Kelemen majorságba Juliékhoz, ahol nagyon finom kecskesajt kóstolóval fogad bennünket és elfoglalhatjuk a szobáinkat. A meseíró tábor lakói 2 különálló ágyas fürdőszobás, fűtött és modern apartmanházakban laknak, a metszően tiszta levegőjű pilisi erdő csöndjét és erejét  élvezve tölthetik az éjszakákat.

Az időjárás előrejelzés szerint kellemes, őszies időnk lesz, eső nem várható.
(Az aktuális időjárás ellenőrzéshez kattints IDE)

A Képen a Kelemen majorságot látod - ennek új, kényelmes, fűtött szobáiban fogunk pihenni, és a majorság társalgójában fogunk tanulni.

A majorban teljes ellátással várnak bennünket, (reggeli ebéd és hideg vacsora, illetve érkezéskor ebéd, vacsora távozáskor reggeli és ebéd).

A parkolás a majorság udvarában ingyenes. 

kelemenmajor.png

2519 Piliscsév, Hegyes Dűlő 027/5 hrsz. (az Ady Endre u. folytatása)

Ez lesz a program:

Megismerkedünk egymással és együtt ebédelünk, majd a Lélekpillangó mese szereplőit és a korábbi évek történéseit elevenítjük fel, hogy a folytatás megalapozott legyen. 

Megismerjük az íráshoz szükséges alapvető írói eszközöket, és a következő napok történéseit előkészítjük. Ebédig a mesén dolgozunk, az ebédet követően folytatjuk a műhelymunkát. A mesefolyamot állítjuk össze új ötletek mentén ezen a napon és a következő napon is. Vacsora után Lélekpillangó társast játszunk. 

Megismerjük a majorságot, állatokat simogatunk, finomságokat kóstolunk. 

A Lélekpillangó mese szerkezetét vázoljuk fel, a szereplők alakján dolgozunk. Műhelyfeladatokkal, csapatban ás párokban. Utolsó napunkon megbeszéljük, ki mit visz haza a tarsolyában, kinek milyen meserészek jutnak részletes kidolgozásra. Ebédelünk, majd a zárókör után hazautazunk. 

Erről szól, velünk leszel: 

  • A program elsősorban az írás, alkotó együttlét, mesélés köré szerveződik.
  • Megtanulsz írói eszközökkel bánni, megtanulod, hogy lehet a nulláról a kiadásig elvinni egy könyvet / mesét / kiadványt és őszintén azt is, hogy mikor nem érdemes kiadni valamit! 
  • Akkor is érdemes eljönnöd, ha gyakorlott író vagy és akkor is, ha most bújsz elő ebben a minőségedben és most szeretnél elkezdeni komolyabban írni! 
  • Megérted, hogy az eszközöket nem öncélúan, hanem egy cél érdekében alkalmazzuk és megismerheted, melyik eszközre mikor van szükség. 
  • Megismered az írás alkotói fázisait, mert ha ezeket követed, akkor biztos, hogy nem az ihlet kiszolgáltatottja leszel, hanem a tudatos tervezés segítségével az ihlet fog szolgálni téged. Tanulsz olyan eszközöket, amivel inspirálódhatsz akkor is, ha az ihlet nincs jelen ;) 
  • Ha nem mesét, hanem blogot, cikkeket, vagy regényt szeretnél írni, akkor is ugyanezekre az eszközökre lesz szükséged, ezért a tanultakat később más írói alkotásokhoz is használni tudod. (A tavalyi tábor résztvevői közül többen azóta is alkotnak, van akinek a műve kiadás előtt áll.) 
  • Együtt leszel az előző mese szerzőinek egy részével, akik újra velünk tartanak.
  • Együtt leszel a Lélekpillangó írói pályázat győztesével, akinek írását a legtöbben olvasták el a pályázati idő alatt. 
  • A tábort Gáspár Kati a Lélekpillangó mese ötletgazdája vezeti újra, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel, hogy a mese megint egy közösségi élmény lehessen. 

A táborra férfiak és nők, fiúk-lányok egyaránt jöhetnek! Családtagokat, gyerekeket akkor hozz, ha ők elfogadják, hogy nem vagy velük ezekben a napokban és ha a gyerek nem jön be a csoportra hozzád, neked sem kell kiszaladni hozzá. Kisállatot (kutyát) előzetes egyeztetés alapján lehet hozni. 

A részvételi díj: 48 000 Ft / fő + idegenforgalmi adó a 3 napra (2 éjszaka) mely magában foglalja az étkezést, a tanfolyam díját, a csoportos programokat, (kivétel a borkóstoló, mely fakultatív). A teljes összeget előre utalással egyben fizetve lehet jelentkezni.

A csoport maximális létszáma: 15 fő 

Szabad helyek száma: (11) --> a befizetések szerint aktualizáljuk a szabad helyeket 

 A helyet a teljes részvételi díj befizetésével lehet lefoglalni. 

Kelemenné Dévényi Julianna, OTP Dorog, szlaszám: 11773401-01037485-00000000

 

komment

Címkék: Novella Írás Lélekpillangó Meseműhely Írói pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr677819026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása