HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) Barátság (1) barátság (3) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Melyik pillangós ékszer tetszik? Olyan a jellemed!

2014.06.20. 09:09 LélekPillangó

A facebookon bizonyos dolgok akkora sikert aratnak, hogy átköltöznek a blogra. Ez az ékszeres teszt is ilyen. Sokan kérték, hogy kerüljenek ki nagyobban a képek, kérdezik hol kapható - ennek a kérésnek most eleget teszünk.

 Íme a teszt egészben, majd a képek külön a jellemzésekkel. 

blogra ekszer teszt.png

A képek alatt van az adott ékszerre vonatkozó jellemzés, az eredetije pedig IDE kattintva érhető el>>
ekszer 1.jpg1. Lágy, akár a selyem, mégis különleges. Finom, klasszikusság olyan egyedi formákkal, amelyeket nem ért mindenki. Nagyon igényes vagy a párkapcsolatok terén, így nem is könnyű a párválasztás. Nem a pénzben kifejezett ára, inkább az egyedisége vonzó a dolgoknak. Apró dolgok is boldoggá tesznek. Ugye van egy titkos kis talizmánod? 
ekszer 2.jpg


2. Érzéki, buja elegancia jellemez. Fontos neked a finom étel, a minőségi holmik és az erotika, abból is lehet merészebb mint ami másoknál elmegy. A testi és a szívszerelem nálad néha külön járhat. Pénzbeli bőség, a drága holmik kedvelése jellemez. Főleg a tárgyi dolgok adják a boldogságot az életben! Imádod a csillogó nemes köveket, az ezoterikus tárgyakat! 
 
ekszer 7.jpg

3. Praktikusan állsz a világhoz. Tiszta, rendes, pontos és precíz vagy és örülsz, ha ilyen emberek sokasága vesz körül. A letisztult formákat keresed, melyek nem hivalkodók. A tudás fontos neked. Pénzügyeidben takarékos vagy. A szerelemben a jó és tartós együttműködés lényegesebb mint a külső, vagy az ágyban nyújtott teljesítmény. Az a fontos, hogy barátok is legyetek. Gyógynövények és ásványok barátja vagy! 
ekszer 5.jpg

4. Nőies, elegáns, a külsőségeket szem előtt tartó ember vagy. Azt vallod, hogy amilyen a külcsíny, olyan a belbecs. A párkapcsolatban is fontos neked, hogy társadnak legyen célja, karrierje, presztízse, mert te is így élsz. Elvárod a megbecsülést mind anyagi, mind lelki értelemben. Tisztaság, határozottság jellemez. Bár lehet, hogy nem vallod be, mégis vonzódsz a pszichológiához! 
ekszer 15.jpg

5. Elsőre nem is veszik észre, mennyire erős vagy, milyen kitartó és céltudatos. Amikor másik feladják, te még mindig haladsz előre a célod érdekében. Hódítasz, és hódíttatsz. A könnyen jövő kapcsolat neked nem is értékes, de érted is meg kell dolgozni a másiknak ám! A pénzügyek tekintetében is küzdős a világod, mert a nagy tervek és álmok nagy áldozatokkal járnak. Az ősök ereje segít - egy örökségül kapott, vagy régi, szimbolikus tárgy amiből erőt meríthetsz. 
ekszer 9.jpg

6. Ez az ékszer - ahogy a te jellemed is - szokatlan. Sokan nem is értenek meg téged, mert egyéni vagy, kicsit máshogy látsz mint az átlag. Szabad és nem könnyelmű - bár ezt összekeverhetik a felszínesen ítélkezők. A szerelemben is egy különleges társra vágysz, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik elütnek az átlagtól. Különös ékszer, vagy rovott múlt? Légy azért óvatos! Bátran kipróbálnál különleges mágiákat is! 
ekszer 8.jpg

7. Csipke-finom, kézzel készült és nagyon izgató. Nem is lehet bármikor viselni. Ugye? Te magad is ilyen vagy. Izgató, de csak annak aki veszi a fáradtságot és kibontja a kis gubóból a pompás pillangót, aki meg akar és meg tud ismerni. Takarékos vagy, ám ha valamire igazán költeni kell, te nem habozol, megveszed. Érdekel a misztika, a varázslat! 
ekszer 11.jpg

8. Az út, amin jársz egyedi. Kaland? Belevágsz és megcsinálod, neked nincsenek akadályok! Ha jön a társad úgy is jó, ha nem, majd akad valaki aki színesebbé teszi az utadat. Önálló, szabad szellem vagy aki nem tűr kötöttségeket, aki megbontja a formákat. Pénz? Nem fontos! Amennyi kell, annyi mindig jön! Kabalád kísér az úton, aminek külön története van. 
ekszer 6.jpg

9. Nagyon vonzó, egyszerű az egész. Semmit nem bonyolít túl. Kiszámíthatóságával, barátságával fog meg magának az a társ, aki téged akar. Szereted az izmokat, a mozgást, ugyanakkor a pihenés, a lazítás is belefér. (Lehet, hogy ugrálnak rajtad a kilók is?) Az egyenes kommunikáció mindenek felett áll nálad. A pénzt számolva szereted, megtakarítasz mert az fontos. Szerencsepénz van nálad? Neked érdemes!
Tesztünk játékos, a szórakoztatást szolgálja, nem pszichológiai teszt! 

 

A képek forrása, ahol a termékeket meg is lehet venni: http://www.oasap.com/
(Magyarországra úgy láttuk, nem szállít, de ha valaki megpróbálja a rendelést mondja el nekünk is a tapasztalatát!) 

 

 

komment

Címkék: Teszt Ékszer Lélekpillangó Önismeret

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr36388329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása