HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Milyen gyógyító kristályok segítenek Neked a gyógyulásban?

2013.05.06. 09:10 LélekPillangó

B Nagy Magdolna már második éve a "csúcstartó" a  Lélekpillangó életműdíj támogatásában. 2012-ben és 2013-ban is az ő barátai csatlakoztak legtöbben, ők vásároltak a legtöbb tudáscsomagot s így ő adhatta a legtöbb adományt az életműdíj alapjába. Tanácsaira érdemes figyelned! 

magdi csik.jpg

Fizikai tested tünetei, betegségei megmutatják, hogy hol vannak elakadások az életedben. Például önbizalomhiány esetén gyakori a ki nem mondott szavak miatt a torok, vagy a légzőszervek megbetegedése - melyek a kommunikációs blokkokra hívják fel a figyelmet.

Amikor sok stressz ér, akkor azt megsínyli az emésztésed. Ha pedig azt érzed, hogy valaki túlságosan „rád telepszik”, és korlátoz a szabadságodban, akkor egy idő után szinte „kiütést” kapsz már a nemkívánatos személy látványától is.

Az ilyen fajta távolság tartó kiütések azonban nem csak kiütés, bőrpír, vagy anyajegy formájában jelenhetnek meg testeden, hanem akár ekcémás, allergiás problémáid is lehetnek.

A gyógyító kövek, és kristályok abban tudnak nagyon sokat segíteni, hogy a fizikai betegségeket tested energetikai rendszerén keresztül tudják gyógyítani.  A kristályok rezgésének a segítségével ugyanis nem csupán a fizikai testedet lehet gyógyítani, hanem a testedhez tartozó aurádat, a csakráidat, és a teljes energia vezeték rendszeredet ki lehet tisztítani, és energiával lehet feltölteni.

Mikor nem tud megtörténni a gyógyulás?

Sokan úgy gondolják, hogy elég a fizikai testüket gyógyítani, és nem értik, hogy miért nem történik meg a várt változás. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy csak a fizikai test betegségét nem elegendő gyógyítani, hiszen a fizikai tünetek hátterében mindig valamilyen lelki trauma van.

Ha például valakinek gyermekkorában sokszor mondták, hogy „ügyetlen vagy”, az a sok bántás miatt önbizalom hiánnyal fog küzdeni felnőtt korában, és emiatt kialakul benne egy belső félelem, hogy valamit nem csinál jól.
A rossz hír az, hogy amíg ez a belső félelem nincs feldolgozva, addig a meg az lelki teherként folyamatosan rombolja az energiákat.
A jó hír viszont az, hogy ezeket a lelki terheket fellehet oldani a megfelelően kiválasztott gyógyító kristályok segítségével.

 

Szeretnél személyesen Neked válogatott gyógyító kristályok segítségével gyógyulni? Kattints ide >>>

 A gyógyító kristályok ugyanis nem csupán a fizikai tüneteket tudják rezgéseik segítségével gyógyítani, hanem a lelki terhek is gyógyíthatóak és megszüntethetőek.

magdi kristaly 01.jpg

A gyógyító kristályok kétféle módon hatnak:

  1. segítenek a kristályok a diszharmonikus energiákat megszüntetni, eltávolítani.
  2. A kristálygyógyászat segítségével pedig a nemkívánatos energiák helyére be tud épülni az a pozitív energia amely biztosítja a boldog, egészséges, és bőséggel teli életet.


Minden kőnek sajátos rezgése van, amely rezgést többféle módon lehet gyógyításra használni.

Neked vajon melyik gyógyító módszer segítene a legtöbbet?
A gyógyító kristályokat ugyanis, a megfelelő tisztítás után többféle módon lehet gyógyításra használni, ami azért előnyös, mert lehetőséget ad a különféle élethelyzetekben a kövek használatára.Egy adott problémához kiválasztott követ, tarthatsz a zsebedben - ami azért jó, mert a kő, a rezgéseivel segíteni tud a stressz csökkentésében, például, ha egy szoros határidő miatt nagy a nyomás rajtad.Ha kevés az időd napközben magaddal foglalkozni, akkor beteheted a párnádba, hogy éjszaka segítse rezgéseivel tested gyógyulását. Sőt, még otthonod energiáinak a harmonikusabbá tételében is segíteni tudnak a kövek, mert képesek távol tartani az „energia vámpírokat”.

magdi kristály 02.jpg

Amikor pedig kristály elixír készül, amelyben a kristályok gyógyító rezgései vannak, akkor azt a kristály elixírt elfogyasztva napi szinten tudod energiáidat kiegyensúlyozni, hogy soha többé ne okozzon stresszt, és bizonytalanságot például ha mások véleményt mondanak rólad. Mert a kristály elixír rezgésein keresztül segíteni tud Neked a testi, és lelki stabilitásban is.

A Kristálygyógyászatot bár ki megtanulhatja, előképzettséget nem igényel. Élj a lehetőséggel, - ismerd meg a kristályokat, és azok gyógyító erejét. 


Várlak téged! Gyere és vegyél részt Te is a most induló
Kristálygyógyászat on-line kurzuson itt >>>


B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu

 

komment

Címkék: boldogság Csakra Gyógyulás Nemeskő B.Nagy Magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr895279890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása