HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) Önismeret (25) önismeret (5) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

2015 csodája: Leírta, hogy mit akar, és maga sem hitte el mi lett az eredmény!

2015.12.05. 17:00 LélekPillangó

Mostanában a vízcsapból is a tervezés fontossága és a célkitűzések folynak. Sokáig nem értettem miért. Aztán tavaly - a LélekPillangó inspirációjának hatására - erőt vettem magamon és kipróbáltam. Az eredmény ijesztő, ugyanakkor csodás is: szeptemberre végig pipáltam az egészet, egy cél kivételével, de jelentem mára az is jó úton halad, meglesz még az idén.

blogra.png

Ez a tünetcsoport majdnem mindenkire igaz, akik valóban megtervezik az évüket! 
Év végén összegezzük az idén történteket, összeszedjük szép emlékeinket, átgondoljuk mit kellett volna másként csinálni. Vagy ha valami nem úgy sikerült ahogy vártuk, abból vajon milyen hasznunk lehet mégis, mert ugye semmi sem történik véletlenül. Amit ezután érdemes tenni: a tervezés.

Ha nem álmodsz meg semmit nem is történik semmi!
Semmi sem történik véletlenül, csak annak valósulnak meg az álmai, aki álmodik. Ha megtervezed az évedet, és pontos célokat tűzöl ki határidőkkel, pontos irányt adsz az életednek. A cél meghatározása egy parancs a tudatalattinknak, ami mindent meg fog tenni, hogy elérjük álmainkat.


Ennek jelentőségét egyre többen felismerik, és saját kiadvánnyal jelentkeznek, tervezhetsz rajzokkal, vagy írásban, magán vagy üzleti életedet, egyedül vagy csapatban, mindhez találsz már megfelelő vonalvezetőt.

Ha céljaid között szerepel, hogy 2016 az eddigi legboldogabb éved legyen,
a Lélekpillangó évtervezője neked szól. 


3 lépés vezet a sikeres 2016-os évig: 

  1. Kattints IDE és kérd - mert ha nem kéred, ha nem teszel érte, ha nem "áldozol" érte nem történik semmi! 
  2. Töltsd le és nyomtasd ki az évtervezőt! (Igen, ha nincs nyomtatód, el kell vinned egy fénymásoló szalonba - ha még ez is nehézség, akkor vajon mennyit fogsz megtenni egy igazi nagy célért?) 
  3. Kézzel, tollal /ceruzával, írással és rajzzal töltsd ki! Áldozz rá időt álmot, teremtő képzeletet! (És ha ez megvan, akkor egyszerűen csak menni kell az úton, lépésről lépésre és megvalósul!) 


A lezárt év nélkül nincs megnyitott új év!

Ez a tervező, nem csak abban segít, hogy megtervezhesd az újévet, de segít lezárni és összegezni a 2015-öt, hogy tudd, most hol tartasz, mert ez nagyon fontos része az új célok meghatározásában, és hogy tudd, esetleg mit kell jövőre másként csinálnod, hogy egy igazán boldog év. Ne csak neked, hanem a környezetednek is, hiszen a Lélekpillangó küldetése, hogy boldogságot hozzon és segítse azok törekvéseit, akiknek hasonlóak a céljaik.

Tedd rendbe az életed, hogy a hernyóból pillangó válhasson!
Nyomtasd ki, ülj le, szánj rá elég időt. Igen muszáj kinyomtatni, és kézzel írni, nem véletlenül készül olyan formában, hogy ne tudj a gépen beleírni. A kézzel írásnak nagy jelentősége van a tudatalattid „manipulálásában”, még jobb, ha színeket is használsz, akár rajzolhatsz is.

A megszeghetetlen ígéret magadnak!
Persze neked már megvan fejben, hogy mit szeretnél, tudom én. Meg azt is tudom, hogy meddig tart ezt elfelejteni. Ha leírod, az egy szerződés önmagaddal, egy ígéret, amit nem lehet megszegni. Mindemellett, időről-időre elő tudod venni, meg tudod nézni hol tartasz, mit kell még tenned, esetleg módosíthatsz is rajta, mert a dolgok nem mindig pont úgy alakulnak ahogy azt januárban várnánk.

Ami viszont állandó, hogy mindig van miért hálásnak lenni, a Lélekpillangó évtervezőjében, ennek is nagy szerepe van, hiszen aki mindig talál okot a hálára, már nagyon sokat tett a boldogságért.

Nosza, kezd el most, töltsd le ingyen 40 oldalas tervezőnket, tervezd meg párkapcsolatodat, pénzügyidet és alapozd meg 2016 boldogságát.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr518141686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása