HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

A 3 csoda (Soltész Veronika)

2015.09.19. 08:19 LélekPillangó

Hétköznap. Meleg van, nagyon meleg. Szokásos hétköznap, házimunka, altatás, pakolászok. Ólmos fáradtságot érzek, lefeküdnék pihenni, de van mit tenni. Lassan mozdulok a melegben, muszájból. Akkor meglátom. Egyszerű rongyanyag, színes ákombákom rajzzal, néhány találomra felragasztott színes üvegdísszel. Egy textilszatyor, a könyvekre akasztva. Te készítetted. Kis kezeiddel munkálkodtál szívvel-lélekkel, hogy örömet szerezz nekem ezzel a kis alkotással. Pedig tudom, más tevékenységek jobban érdekelnek, 5 évesen inkább csak rohangáltál vagy építettél volna, de akkor rám szántad az időt és a figyelmet, rám gondoltál teljes szíveddel, igyekezeteddel. Ebben a kis színes munkában minden benne van, ami fontos ebben az agyonkombinált életben!

Egy sárga napocska,a közepén én állok, mosolyogva, arany glória a fejem felett, szív alakú kő és masni díszítenek engem – a Te szemedben ilyen vagyok. Számodra ezt jelentem. Mindennek a fényes közepe, a ragyogás, a mosoly, a szeretet. Fel sem fogom. Könnyes szemmel nézem a „művet”, hirtelen eltűnik por, rendetlenség, gondok, fáradtság, meleg, lényegtelenné válik minden könyörgés, nyűgös este, szófogadatlanság. Csak állok és a hála és szeretet végtelen ereje felemel…Egy pillanat, melyben érzem mind azt a 6 évet, amit eddig Veled élhettem meg. Nagy szavak? Meglehet. De a csoda is nagy.

Milyen gondjaim is vannak? Már elfelejtettem.

great-beauty.jpg

A gyomrom görcsben, ahogy belépek a helyiségbe, és megmutatják, hogy fekszik. Remegve megyek előre, mint aki nincs magánál. Fáj a sebem, de mikor odaérek Mellé, már nem érzem, akkor már belül fájok. 1 órát töltünk Melletted. Eljövünk, összezuhanok. (…)Minden reggel visszaaludni vágytam, hogy ne érezzek semmit. Aztán idővel eltompultak a reggelek. A lelkünk már fizikailag fáj. Mégis lehet helye a léleknek valahol, talán a mellkasnál…ott fáj legjobban. És a remegés. Állandó remegés, valahonnan mélyről. És a lelkiismeretfurdalás, a bánat, a szégyenérzet, a maró üresség…

(…) Fel akarom venni a karomba, már majdnem kérem, hogy vegyék ki nekem…de nem megy. Aztán mikor megint jönnek, megint veszem a levegőt, hogy megkérjem a nővért, de megint nem megy. És így ingadozom sokáig. Fogalmam sincs, milyen érzés lesz a karomba venni, félek tőle. De nem akarom elszalasztani az egyetlen lehetőséget. De érzem, hogy még nincs itt a pillanat. És valóban eljön a megfelelő perc, amikor hirtelen erőt érzek. Már nem félek, nem remegek. Kimegyek és nyugodt hangon megkérem az egyik hölgyet, hogy hadd vegyem fel Őt. Ketten jönnek és segítenek. A  karomban tartom súlytalan kis testét…A szülés óta most először érzem úgy egy percre, mintha olyan anya lennék, mint a többi, mintha nem történt volna semmi baj, mintha otthon lennénk a legnagyobb rendben… Magamhoz szorítom finoman és kiszakad belőlem minden, amit addig visszatartottam. Valaki támogatja a hátam. Nem tudom, ki az, nem látok, nem hallok…Próbálom egy életre magamba szívni az érzést. (…)

Várjuk a várhatatlant. Kába vagyok, mikor a telefon belecsörög a hajnali sötétbe, de félálomban is tudom, hogy miért hívnak…ezt a fagyos érzést nem kívánom senkinek.

11 nap, ennyi adatott. (…)

Nem érzek haragot a Sors vagy Isten iránt. Nem. Csak egyszerűen fásult vagyok, imádkozni sem tudok, pedig akarok. Nem tudom, mit mondanék vagy kérnék. Nincs is hozzá erőm. Csak Rá gondolok folyton és a falakat bámulom.

Miért?!......Talán túl természetesnek vettünk dolgokat? Lehetséges, hogy mások életében is változást okoz az, ami velünk történik? Talán mások, akik tudnak róla, még több figyelemmel fordulnak a Családjuk felé történetünk hallatán, és a lényegtelen gondokat félreteszik, meglátva, mi az igazán fontos? Talán az ő életükön is változtattunk ezzel?

Hozott Magával tanulnivalót, s új utakra indított engem.

De mérhetetlen mennyiségű kavargó, fojtó érzést kell feldolgozni…ezt senki nem értheti, ez a mi utunk…nagyon mélyről indulunk most felfelé. Hosszú út lesz.

………………………………

A székben hátrabiccentett fejjel bámulom a felhőket, s közben hallgatom a varázslatos, könnycsalogató hegedűszót. Vidám, mintás pamacsok egymást követve úsznak a kék égen. Visznek magukkal, nincs utcai zaj- nem hallom-, nincsenek idegesítő gondolatok, nincs semmi, csak a lebegés és az ismerős érzés. Áramlik a zene, az is visz magával, nézem a felhőket, úgy érzem, lebegek velük. Mikor már túláradnak az érzéseim, kicsordul a könnyem. A boldogság könnyei. Folynak le arcomon, megállíthatatlanul - és én csak sírva mosolygok a felhőkre.

Csak én értem, miért. Akkor is pont így úsztam együtt a felhőkkel, a hegedűszóval… Mikor még csak boldogan és türelmetlenül vártalak Téged. Téged, akiről annyit álmodoztam, akit annyira kértem, és akiért annyira hálás vagyok…és Te már akkor is hallgattad velem ezt a zenét, s odabent is láttad lelked szemével a felhőket, velem együtt érezted az emelkedettséget, az örömöt, és velem együtt lebegtél.

A székben hátrabiccentett fejjel bámulom a felhőket, s közben hallgatom a varázslatos, könnycsalogató hegedűszót. Vidám, mintás pamacsok egymást követve úsznak a kék égen. Visznek magukkal… És Te itt szuszogsz mellettem, hosszú szempillád megremeg, épp álmodban lebegsz velem. Hittünk Benned, hívtunk, s Te jöttél. Köszönlek, Csodánk.

 Ez a cikk az írói pályázatra érkezett pályamű. Ha tetszik, ha egyetértesz vele, ha szívesen olvasnál a szerzőtől a Lélekpillangó meséje idején is minél többet, akkor oszd meg minél több helyen. Szólj hozzá, kommentáld, mert fontos a biztató, kedves szó minden alkotó embernek. A pályázatra érkezett cikkeket sorban megtalálod a blogon, ahol a szerző neve a cím mögé került!

komment

Címkék: boldogság Lélekpillangó Írói pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr857782598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása