HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Kis Lélekpillangó meseszilánk (Hegyi Zsuzsanna Edit)

2015.08.16. 08:58 LélekPillangó

A lélekpillangó ma egy óvodás kisfiú, Domi családjánál tett látogatást. Ahogy megérkezett látta, hogy a kisfiú szereti a pillangókat. Szobájának függönyén világoszöld színű, aranycsillámos pillangó volt a dekoráció. A pillangó szárnyán pici, zöld gyöngyök is voltak. A kisfiú ágyán pillangó formájú párna díszelgett.

A Lélekpillangó mese stílusában írott pályamű a Boldogsághoz vezető tudás írói pályázatra

happiness_is_like_a_butterfly_by_ranalea-d4u87up.jpg

Domi éppen anyukája ölében ült. Bolygós képeskönyvek, csillagok, égitestek, hullócsillagok színes rajzai mellett. Anyukája A Nap születésnapja című mesekönyvből mesélt neki. Látszódott rajtuk, hogy boldogok, élvezik a mesélést és mesehallgatást, az együttlétet. Tegnap éjjel sokáig ébren voltak, a kertjükben csodálták a csillaghullást…

Domi pár napja gyógyult ki a bárányhimlőből, de még vannak kis pöttyei.

Anyukája 11 napja, hogy bárányhimlős lett. Nem így tervezték augusztus első két hetét. Eredetileg a kisfiú anyukája szabadságon lett volna, és a család sok nyári programot tervezett. Vízi színházi előadások, fürdőzések, kirándulás Budapestre a Tropicariumba, és 3-4 napot eltölteni Balatonlellén. A bárányhimlő miatt a szabadság első napját Domi anyukája az orvosnál kezdte. Szomorú volt azon a napon a kisfiú is, az édesanyja is, hogy szobafogsággal telnek majd a következő napok. Másnap reggel minden megváltozott. Az anya hiszi, hogy minden rosszban van valami jó is. Rájött, hogy így ajándék pihenéshez jutott, és kisfiával is együtt lehet úgy, mint amikor még gyesen volt vele. Domi szerint is az a jó a bárányhimlőben, hogy együtt lehet éjjel-nappal az anyukájával, akit a világon a legjobban szeret.

Pár napja az édesanya az interneten utazási oldalakat nézegetett, miközben Domi békésen szunyókált a finom ebéd után. Az anya nagy álma, hogy 8 év után újra repülőre ülhessen, és pár napot egy tengerparti helyen töltsön el. Új ingerekkel, élményekkel gazdagítva a lelkét. Akkor ott, az internetet böngészve megtalálta ajándék áron a tökéletes nyaralást. Egy hét novemberben egy gyönyörű szigeten, ahol még nyárias az idő olyankor. Ahol be lehet pótolni a nyári szabadságot. Hihetetlenül hatalmas boldogságot érzett. Valóra válhat így az álma neki is, és a kisfiának is, akinek korábban megígérte, hogy 7. szülinapja előtt megmutatja neki a tengert.

Nem mindig az történik, ami látszik.

A kis lélekpillangó késő estig vendégeskedett a családnál. Vacsora után Domi a kedvenc játékát játszotta az apukájával. Fürdés után hármasban figyelték a csillagos eget egy puha plédbe takarózva, kint a kerti fűben fekve.

A lélekpillangó boldogan tért éjjel nyugovóra.

 

Ez a cikk a pályázatra érkezett pályamű. Ha tetszik, ha egyetértesz vele, ha szívesen olvasnál a szerzőtől a Lélekpillangó meséje idején is minél többet, akkor oszd meg minél több helyen. Szólj hozzá, kommentáld, mert fontos a biztató, kedves szó minden alkotó embernek. A pályázatra érkezett cikkeket sorban megtalálod a blogon, ahol a szerző neve a cím mögé került! 

komment

Címkék: Mese Lélek Boldogság Lélekpillangó Írói pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr557708004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása