HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Csodatudó Császárfa - a boldogságforrás őre

2014.07.02. 09:57 LélekPillangó

Egy ideig kerestük, hogy milyen fát ültessünk. Valami "csodát vártunk" - végül kicsit elengedtük a keresést. Akkor futott be az életünkbe egy kedves rajongónk ajánlásával a CSÁSZÁRFA. Egészen pontosan a császárfák "atyja", Gábor. Meghallotta, hogy mi az emberek életébe a boldogságot visszük el, sőt azt is, hogy nem csupán nagyvárosokba, hanem ahová csak hívnak, bárhová. Azonnal mellénk állt és mesélni kezdett. Mesélni úgy, ahogy a Lélekpillangó barátai tudnak! Így szólt a mese: 

csaszarfa_200.jpg

Egyszer egy bölcs üldögélt és elmélkedett egy fa alatt amikor arra járt egy kereső. Bölcs! Mondd meg nekem, milyen fát ültessek a kertembe? Nem nagy az én kertem, de asszonyt vinnék a házhoz, szükség lesz nászágyra, bölcsőre, tüzelő fára, a méheimnek jó mézelő virágokra, a kecskémnek zamatos élelemre. Mivel szegény vagyok, nincs nagy vagyonom, birtokom, nem tudok sokféle növényt ültetni. 

  • A bölcs akkor letört 7 ágat a fáról, ami alatt ült és azt mondta: Ültesd ezeket az ágakat a kertedbe. Ezeknek az üköregapja a Kínai császár titkos kertjéből való.

  • Ennek a fájából készül a császárok minden hajója, bútora, a bölcsőtől a nászágyon át a koporsójukig - csomómentes, szálegyenes deszkát ad! Készítheted te is ebből a tiédet! 

  • Ennek a fának a mézét gyűjtik és hordják össze a császári méhesben, ebből eszik a császár attól olyan töretlen az ő egészsége! Egyétek ti is ezt a mézet, hogy egészséges és édes életetek legyen! 

  • Ennek a fának a levelét kapja takarmányként a császár minden marhája, bőven tejelnek, egészségesek és szépek. 

  • A hulló leveleket a trágyához keverik, ettől a növények magasabbra szebbre nőnek. 

  • Szívforma levelei akkorák mint egy gyermek mellkasa - bőségesen tisztítja a levegőt azon a vidéken ahol ez a fa nő. 

  • Ha pedig elmélkednél és árnyas helyre vágysz, csak ülj le a tövébe, figyeld, hogy milyen magasra fut, milyen egyenes a törzse! Nem hajlik semmilyen irányba, csak a fényes nap felé törekszik. Fogadd tanítómesteredül! 

  • Levelei és virágai otthont adnak a pillangóknak, a madaraknak. Ám a titok még nem ért véget! 

  • A fa olyan, akár a jó ember jelleme - nem törhető meg! A tövéről mindig újra és újra sarjad - ezért ha úgy háromévente kivágod az egyiket, hogy fűtsd a kemencédet, a fa visszanő a törzséről, ahogy te magad is újra és újra felállsz minden tragédia és nehézség után! 

A kereső megköszönte a bölcsességet és a hét cserjét.

A bölcs ekkor utána szólt: A fa titkát úgy őrizd meg, hogy ha magadfajta jó emberrel találkozol, aki ismeri élete célját, aki keresi a célhoz vezető megoldásokat és tiszta szívvel  járja az útját, oszd meg vele ne csak a tudást, de adj neki cserjét, ahogy én adtam most neked! Mert a császárok titkos kertje a szívekben lakik, a tudás a fejekben, a bőség a karokban, melyek gondozzák azt és minden fa tövében ott boldogság forrása, megtanít, hogy élvezzétek a fa nyújtotta összes örömet! 

A kereső megköszönte hát a hét kicsi császárfa cserjét - elültette azokat a kertjében, s mától fogva mindenkihez, aki tiszta szívvel kér, eljuttatja a boldogság forrását.

Ha szeretnéd, hogy a te városodban, faludban, vállalatod kertjében, iskolád udvarán, vagy bármely sokak által látogatott nyitott térben ott legyen a boldogságforrás, keress meg bennünket! 

Lélekpillangó ügyfélszolgálat: 20/2641896 - kérj visszahívást! 

Ha saját magatoknak vásárolnál császárfa cserjét, Gábort keresd a www.csaszarfa.hu oldalon, hivatkozz a Lélekpillangóra és 20 cserje vásárlásakor a 21. példányt ajándékba kapod! 

komment

Címkék: lélekpillangó Boldogságforrás Császárfa Császárfa ültetés Császárfa haszna Császárfa vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr676463463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása