HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) Önismeret (25) önismeret (5) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Mit hozott ki belőlem egy rádióhallgató, aki kereste a gazdagság receptjét?

2014.04.22. 10:00 Lélek_Pillangó

Egyik nap, miközben nyomkodtam az autórádió gombjait, „véletlenül” átkapcsoltam egy számomra ismeretlen adóra, és mivel pár szót elcsíptem, elkezdtem hallgatni.

Kicsit melankolikus hangon mondott, vagy olvasott egy hölgy egy monológot. Úgy tűnt, a sajátját.

Az egyik első mondat, ami megütötte a fülemet, azok Woody Allen szavai voltak.

Arról szólt, hogy a szegények, és a gazdagok közötti egyetlen különbség a pénzben rejlik, az anyagi körülményeken kívül ugyanolyan az egyik, vagy a másik, mindkettőt éri öröm, és bánat, mindegyik teszi a dolgát, és a végén mindkettő meghal.

293822_241556279303893_1040803990_n (1).jpg2.jpg

 

A híresség mondatait a hölgy kiegészítette, hogy ezt ő azért nem tudhatja, mert soha nem voltak jók az anyagi körülményei, és ő azért kipróbálná, milyen gazdagnak lenni, aztán majd legfeljebb elmondaná, hogy igaz volt.

Remélem, nem fogok senkit megbotránkoztatni, de én ezt nem így gondolom.

Én úgy tapasztaltam, hogy aki gazdag, persze kivételek vannak (!), az azért gazdag, mert a fejében ott vannak a gazdagság képletei. Azok a tulajdonságok, módszerek, képességek, és technikák, melyek alkalmassá tették őt arra, hogy magához „vonzza” a pénzt.

Sokan úgy gondolják, hogy azok a dolgok, amiket a gazdagokon látnak, magabiztosság, határozottság, önbecsülés, az a pénz miatt van.


Az igazság ennek pont a fordítottja!

Eltekintve az örökölt, illetve a szerencsejátékokon nyert, tehát nem saját erőből megtermelt, pénztől, ezek az emberek magabiztosak, határozottak voltak, így alakították az életüket, és EZÉRT gazdagok MOST!

Persze az önbecsülésünket folyamatosan alakítják a sikerek, de ezek az emberek már akkor gazdagok voltak fejben, amikor még üres volt a pénztárcájuk. Ezek az emberek már akkor hittek magukban, amikor még a bankszámlájukon levő összeg kevesebb számjegyből állt.

Walt Disney többször teljesen csődbe ment, mielőtt birodalma kiépült volna, és az igazi sikereket meg sem élte. Amikor az első Disneyland megnyitóján egy újságíró azt mondta Walt Disney feleségének, hogy „Milyen kár, hogy ezt Walt nem látta!”, erre ő úgy válaszolt: „De! Látta! Ő is látta!”

Így ismeretlenül üzenem a rádióban beszélő hölgynek: Ha ő tényleg szeretne gazdagságot, vagy akármilyen sikereket, boldogságot az életben, akkor azt neki látnia kell, hinnie kell, és meg kell tanulnia a módját, hogyan juthat hozzá.

És ez igaz mindenféle készségre, képességre. Minden, amink most van, korábbi gondolataink, paradigmáink, tetteink következménye. A jövőt pontosan úgy változtathatjuk meg, hogy változtatunk gondolatainkon, lecseréljük paradigmáinkat, és így megváltoznak a szokásaink, a cselekedeteink.

Egy összeférhetetlen, kötözködő, okoskodó alak, soha nem fog boldog életet élni, hacsak nem tanulja meg azt, hogyan tud kijönni más emberekkel, hogyan tud adni, és kapni szeretetet.

Ugyanígy egy szerény anyagi szinten lévő ember soha nem fog jómódban élni, hacsak nem tanulja meg azokat a dolgokat, melyektől a pénzt meg tudja termelni, és meg tudja sokasítani.

Ha pedig ez túl nehéznek tűnik, akkor marad a lottó, de ennek az esélye, ha jól számoltam, 1: 43.949.268. Tudósok szerint ennél még arra is nagyobb az esély, hogy belénk csap a villám.


Ezek után kérdezem én, minek van nagyobb esélye, annak, hogy valaki lottózással gazdagodik meg, vagy azzal, hogy hisz magában, reális célokat tűz maga elé, és kitartó munkával a céljai elérésén fáradozik?

Csodákkal teli napokat!!!

Kreutz Zsolt
értékesítés tréner
a Sales Control alapítója
www.profiertekesites.hu


Lélekpillangó - Kreutz Zsolt.2.jpg

A Lélekpillagó barátja a kezdetek óta. Kreutz Zsolt azt vallja, hogy bármilyen szakmában tevékenykedünk is, csak akkor lehetünk sikeresek, ha folyamatosa tanulunk, mert ez biztosítja a fejlődést, a lélek fejlődését, hogy szárnyalhasson, mint a Lélekpillangó!

komment

Címkék: Lélekpillangó Kreutz Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr435836721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása