HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) Boldogság (27) boldogság (51) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Kinél van a Boldogság kulcsa?

2014.04.10. 10:00 Lélek_Pillangó

Neked mi kell a boldogsághoz?

- egy ölelés?
- egy mosoly?
- kedves szavak?
- megértés?
- bizalom?
- pozitív érzelmek?...

Képzeld el, hogy ezeket mind megkaphatod, és bár a mesékben három feladatot kell elvégeznie a hősnek, hogy megkapja a vágyott dolgokat, neked mégis csak egyetlen dolgot kell tenned azért, hogy a vágyott dolgot megkaphasd.
21st-birthday-celebration-key-lilac-butterfly-609-p.jpg3.jpg


Tehát, a vágyott dolog birtoklása, érdekében egy dolgot kell tenned...

és most figyelj, mert nagyon egyszerű lesz, de egyszerűségében van a titok is elrejtve!

Szóval a teendőd... szerezd meg a boldogságod kulcsát! Vagy így is mondhatnám:
Szerezd vissza a boldogságod kulcsát!

Mert van egy ajtó, ami mögött ott van minden amit eddig kértél, amire eddig vágytál, és azt az ajtót csak egyetlen kulcs nyitja, a te boldogságod kulcsa.

A titok pedig abban van, hogy ez a boldogság kulcs, ami csak a tiéd (még akkor is, ha most kétségeid vannak, és nagyon távolinak tűnik visszaszerezni a boldogságod kulcsát) szóval ez a boldogság kulcs benned van!

Nálad van, ős idők óta, csak azok a negatív energiák amik között élsz, eltakarják, és emiatt a negatív energia felhő miatt nem veszed észre, hová is lett a boldogság kulcsa.

Hogyan lehet megszüntetni a negatív energia felhőt, ami most körülvesz?
Hogyan szerezheted vissza a boldogság kulcsát?

A válasz egyszerű: TUDÁSSAL!

Azt biztosan tudod, hogy ki, vagy kik akadályozzák a boldogságodat. Ha viszont azt is tudod, hogy hogyan tudsz velük szemben kiállni magadért, akkor már nyert ügyed van >>

Azt biztosan tudod, hogy milyen negatív életesemények vannak jelen most, vagy akár már évek óta az életedben (pénz, párkapcsolat, egészség területén). Azonban ha tudod, hogy milyen energiákkal, milyen érzelmekkel, megerősítésekkel lehet a saját malmodra hajtani a szerencsét, akkor kezdesz a közelébe kerülni a vágyott dolgoknak.

Ezen a ponton azonban sokan „elvéreznek, és feladják”, pedig csak egyetlen apró lépést kéne már megtenni, ami nem más mint a megfelelő cselekvés!

Ami nem más, mint a megfelelő tudást használni, a megfelelő időben, a megfelelő helyen az adott probléma megszüntetéséhez.

Ha most úgy gondolod, hogy te rengeteget teszel magadért már most is, ez biztos igaz, de ha nem változnak a dolgok, és szinte egy helyben „pörögsz” akkor valamit másképp kell tenni! - hiszen az eddigi mód nem volt alkalmas a probléma megoldására. Tehát valami új, valami jobb, valami összeszedettebb dolgot kell tenned, ami segíti a vágyott cél elérését.
Gyakorlati útmutatókat ehhez itt találsz >>

A lényeg: Ha a boldogságod kulcsát szeretnéd magadénak mondani, akkor nem elég az, hogy: … szeretném, ha enyém lenne..., hanem AKARNOD kell azt vissza szerezni! Ezt pedig a megfelelő tudás használatával tudod megtenni!

A megfelelő tudás használva ugyanis nőni fog az önbizalmad, az önbecsülésed, az aggódás helyét átveszi, a biztonság érzése. A bizonytalanság helyébe a magabiztosság fog lépni, az elkeseredést felváltja a remény, és a hit, - mert látni fogod, hogy igenis van kiút, és jobbá válhatnak a dolgok >>

5.1.ezoterikustanacsok.5.jpg
B.Nagy Magdolna a kezdetek óta támogatja Lélekpillangó boldogságmozgalmat, tudásanyagaiban a pénz, és a párkapcsolat blokkjainak az oldására tanítja a hozzá fordulókat.
b_nagy_magdolna2014.jpg2.jpg

komment

Címkék: félelem pénz boldogság Párkapcsolat Lélekpillangó B.Nagy Magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr655996323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása