HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) Barátság (1) barátság (3) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Fogyjál méltósággal és tisztelettel!

2014.04.01. 10:00 Lélek_Pillangó

Itt a tavasz, szeretnénk pár, vagy jó pár kilótól megszabadulni, de gyorsan, mert sürget az idő. Jönnek az egyre vékonyabb ruhák, blúzok, le kell tenni a pulóvereket, kabátot, ami eddig eltakarta a nem kívánt felesleget. Szaladunk a patikába, vagy a gyógynövényboltba, böngésszük az internetet, mi is lehet az a gyorssegély, ami segít ebben a helyzetben. Mindegy, hogy kapszula, tabletta, por, vagy ital, jöhet a koplalás is, csak hasson, lehetőleg pár hét alatt. Ugye milyen ismerős? De megkérdeztük-e valaha is a szervezetünket, hogy Ő mit szeretne, Neki jó-e ez a módszer? Vagy mire lenne szüksége, hogyan is lehetne leghatékonyabban együttműködni vele a kívánt cél érdekében?

972233_529915660409269_1994017463_n.jpg

Ez talán furcsa hozzáállás, de nézzük csak meg, mi mire vágyunk, mit várunk el környezetünktől, avagy máskként mondva az élettől, embertársainktól, a természettől, a szerelmünktől, családtól, a főnöktől,a …stb.?

Szeretetet, tiszteletet, türelmet, toleranciát, , együttműködést, figyelmet, biztonságot, odaadást, hálát, hitet, megbocsátást…és ajaj mennyi mindent sorolhatnék még! Vajon ezt megtesszük a testünkkel? Gondoljuk végig az eddigi életünket, csak azokat a szavakat amiket most ide írtam... Vonatkoztassuk most csak a testünkre, hogy mi lélek szinten, mint szellemi lények, hogyan fordultunk eddig felé? Megadtuk-e neki ezeket a dolgokat?

Hosszú-hosszú évek teltek el, míg „áldásos tevékenységünk” eredményeként kialakult a mostani testünk formája, és most azt várjuk tőle, hogy hirtelen lefogyjon,dögössé és feszessé átalakuljon. Ráadásul valamiféle tablettától, esetleg egy kis mozgástól, és ha nem mutatkozik gyors eredmény, akkor szidjuk, utáljuk, mérgesek vagyunk rá… Ez nem korrekt!!! Joggal lázad fel szervezetünk, és tiltakozik ellenünk.

Mi is ezt tesszük, ha a Főnök ellentmondásos munkát ad, nem teremti meg a megfelelő körülményeket a munkánkhoz, ha ötször annyi feladatot ad, mint amennyit el tudunk végezni, ráadásul utálatosan ott áll a hátunk mögött, sürget, bírál, kritizál…stb.

Joggal merül fel a kérdés:


Nos akkor mi a megoldás?
Fordulj oda testedhez az első szülött, legvalódibb Gyermekedhez!

Ő az, aki egész életed alatt veled marad, Rád van utalva, tőled függ. Akit mindvégig gyámolítanod, babusgatnod, dédelgetned, óvnod, segítened kell. Táplálnod, támogatnod, szeretni, -szeretgetni, -szeretgettetni kell. Meg kell adnod amire szüksége van, amitől boldog, egészséges és életerős lehet.

Miként viselkedsz, érzel, cselekszel a hagyományos értelemben vett gyermekeddel? És másik gyermekeddel a Testeddel? Ugyan azt megkapja mindegyik, vagy egyiket mostoha gyermekként kezeled, hogy eltaszítottként senyvedje életét? Ugye nem?

Soha, semmire sincs késő. Nem számít mi volt, csak az, hogy mi van most!

Hagyd a fogyókúrát a francba!

Se a testedet, se magad ne sanyargasd! Kinek jó az???

De vajon akkor mit tehetsz, hogy személyiséged varázsa mellett, Önbizalmat sugárzó és magabiztos, vonzó nőies megjelenésed is lehessen?

Egyszerű! Válaszd az egészséget! A többit bízd a természet bölcsességére!

Add meg szervezeted számára, amire szüksége van. Azokat az elemeket, amiből felépül.

Először is a 4 elemet:

Föld elem – egészséges táplálékot
Víz elem – tiszta vizet
Levegő elem – egészséges légzést
Tűz elem – energiát, mozgást

Ha pedig holisztikusan gondolkozol, akkor finom testi szinteken is munkálkodhatsz, mégpedig a lelki blokkjaid oldásával, tudatos gondolkodással, tudat-alattid programozásával, az önismereti munkával, valamint a felettes éned, vagy isteni Éned, vagy angyali segítőid bevonásával. Ezek is mind visszahatnak fizikai testedre!

Most pedig tedd meg az első lépést!!!

Írj le 7 olyan tevékenységet, vagy dolgot, ami ténylegesen az egészséged szolgálja. A lényeg, hogy természetes legyen és ne mesterséges. Valamint a fenti szintek közül, legalább hármat érints!

Mutatok egy példát, de ez tényleg csak példa. Neked a saját meggyőződésed és érzésed alapján kell összeállítani a listád. Minél egészségesebb a programod, annál gyorsabban reagál rá tested és annál hatékonyabban tudja a természet visszaállítani ideális karcsú alakodat! Ahogy mondtam a fölös kilóktól való megszabadulást a természet törvényszerűségei elvégzik, neked ezzel nem kell foglalkoznod! Akkor a példa:

1. Föld elem –Mazdaznan gyógyító táplálkozás.

2. Föld elem –az étel folyékonnyá rágása.

3. Víz elem –heti 1 lébőjtnap (esetleg helyette gyümölcs nap).

4. Levegő elem –négyütemű légzőgyakorlat. , utcán gyaloglás közben is lehet.

5. Tűz elem és lelki blokkok oldása –lélektánc.

6. Tudat-alatti szint –önszuggesziós programszöveg.

7. Isteni Én -Hoponopono

Természetesen ezekhez hozzá lehet kapcsolni fogyással kapcsolatos technikákat, mint például vízre a kívánt testsúly ráprogramozása, légzésnél tudatosítani a zsírbontást és égetést, lélektánckor a túlsúly lelki oldásának megtáncolása, stb., de ez már csak hab a tortán.

Ha elkészültél a saját listáddal, Határozd el és 1 hónapig végezd kitartóan!

Bízd magad a teremtésre és a Természeti Törvényekre. A teremtésnél nincs tökéletesebb rendszer és létrehozza az egészséges és ideális karcsú alakod, hogy ragyoghass és megélhesd önmagad valódi lényegét

Valamint megélhesd mind azt, amire vágysz. Mert nem véletlenül vágyod! Azt még meg kell tapasztalnod! Gyerünk, legyen „siralom völgy” helyett, rock-& roll az életed!

 

Viszont, ha segítségre, ötletekre van szükséged és komolyan gondolod, akkor kattints a linkre! Habár szerintem ettől lecsatolod a hajad és eldobod, ami alatta van, mert ilyet még nem láttál! Kattints ide!

http://www.holisztikusfogyokura.hu/ham

 

komment

Címkék: fogyás Lélek Lélekpillangó

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr815852500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása