HTML

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel most az ajándék Lélekpillangó meditációért! Fogadd a Lélekpillangó ajándékait, mely harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt.

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail:

Kérem az ajándék LélekPillangó meditációt!

Lélekpillangó Boldogságmozgalom

A LélekPillangó - a boldogsághoz vezető tudás! Trénereink blogja, ami a Lélekpillangó életműdíj szavazóinak, a Lélekpillangó mese olvasóinak, a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlóinak és a Lélekpillangó barátainak szól!

Friss topikok

Címkék

alapítvány (6) alázat (1) Antal Béla (1) Anyák napja (1) B (1) B.Nagy Magdolna (10) barátság (3) Barátság (1) Biegelbauer Pál (1) Boér Tamás (1) boldogság (51) Boldogság (27) Boldogságdalok CD (3) Boldogságforrás (1) Boldogságnap (1) Boldog iskolák (1) Boldog Iskolák (1) Bőség (1) Carla Galli (1) Csakra (1) Csáp (1) Császárfa (1) Császárfa haszna (1) Császárfa ültetés (1) Császárfa vásárlás (1) Dal (1) Dalpályázat (1) Darnel Christian (3) Díjátadás (1) Dr.Darnel Christian (1) Dr. Mészáros Ádám (1) Ékszer (1) Életműdíj (7) életút (2) Elmegyilkosság (1) Elvonulás (1) Emlék (1) Everness Weekend (1) Évtervező (1) Évzáró (1) Év tervező (1) ezoexpo (1) facebook (1) félelem (9) Fény ünnepe (1) fesztivál (1) Flashmob (2) fogyás (2) Forradalom (1) Gáll Gregor (1) Gáll Isis (2) Gáspár Katalin (4) Gyógyulás (2) Halász Alexandra (1) Himer Csilla (1) hivatás (1) Hofi Géza (1) Hősök tere (1) Idézetek (1) intuíció (1) Írás (2) Írói pályázat (35) Janikovszky Éva (1) Jótékonyság (7) Kedves küldetés (22) Kokárda (1) komfortzóna (1) kommunikáció (1) Könyv (1) Köszönet nyivlánítás (1) Közösségi sütés (2) Kreutz Zsolt (3) Lánclevél (1) Lélek (21) Lélekpillangó (103) lélekpillangó (3) magány (1) Maharisi Transzcendentális Meditáció (1) Mandala (1) Mátrai Vanda (6) Meditáció (3) Mese (9) Meseműhely (2) mindennapinlp (2) Misszió (7) Mozgalom (2) Müllerné Topor Ágnes (1) Müller Zoltán (1) Művészet (1) Nemeskő (1) (1) Novella (2) Ölelés (2) önismeret (5) Önismeret (25) önkéntesség (1) Öregedés (1) otthon (1) Párkapcsolat (16) pénz (5) Pető Csilla (2) pillangó (1) psyche (1) pszichológia (11) Quantum (1) Repcet (1) siker (9) stressz (3) súlyproblémák (1) Sütemény (1) Szárny (1) Szatmári L. Miklós (3) Szent ügy (17) Szerelem (2) szeretet (21) Szikszay Csaba (2) Szilágyi Imre (2) színek (1) Szobor (2) Szőke Róbert (1) Tanulás (1) terhek (2) Teszt (1) tréner (1) Tréning (1) Tudás (1) tudatos (9) vágyak (8) Vers (5) videó (3) Villámcsődület (1) vonzás törvénye (3) Címkefelhő

Facebook

Lépj vissza kettőt!

2014.02.20. 13:24 LélekPillangó

Hú, de sokszor hajtanak! Csináld, gyerünk, haladj már! Téged is? (De azért a szomszédban már biztos láttál ilyet...) Két szintje van a rohanásnak. Az inspirált, nagyon élvezetes, minden  csapágy jól gördül és minden fogaskerék a helyére fordul típusú rohanás, amit nem is rohanásnak élsz meg, hanem imádatos dolognak - ez szuper élmény. 

A másik szintje amikor az "életedért futsz". Küzdős a dolog. Mindenképp el kell adnom a lakást, különben ... Mindenképp el kell adni legalább X terméket az MLM csoportomban mert különben... Mindenképp le kell adni ezt a rémes marhaságot a főnöknek, mert különben ... Mindenképp fel kell készíteni a gyereket a tantárgyból, mert különben ... 
lepj vissza kettot.jpg

A mertkülönben önálló, szemét kis élete

Nem vetted még észre, hogy a "mert különben" egy önálló lény? Olyan gyakran szólal meg apu/anyu hangon! Ettől olyan megtévesztő. Azt hiteti el veled, hogy erősebb nálad, de valójában egy élősködő. Belőled él. Minden "mertkülönben" egy pszichés kullancs. Minden esetben, amikor  szembe jön veled, kezdj azonnal gyanakodni. Hallgasd meg, vajon kinek a hangján beszél? Apu? Anyu? A harmadikban tesit tanító Marcsi bácsi, akiről szentül hitted hogy pasi egészen egy világos felnőtt pillanatodig? Mondd mikor hallottad utoljára? Ki zsarolt meg téged sikerrel ezen a módon? A múltból, úgy értem ... 

Add már vissza a gazdájának! Mert különben soha nem szabadulsz a mertkülönbenektől.

A "mertkülönben" mindig egy zsarolás. Csak akkor hat, ha zsarolható vagy.
Nézd meg, mi lesz akkor, ha mégis... Lépj hátra kettőt!

Lépj hátra kettőt! 

Ha azt a lakást előbb egy kicsit kipucolod, egy kicsit más szemszögből nézed, lehet, hogy egy remek vállalkozás indulhat benne és már nem is kell eladni. Ha a kényszerű MLM eladás helyett tudsz egyet változtatni a fókuszodon, akkor máris segítesz egy csomó embernek, akik örömmel vesznek tőled, nem pedig tukmálsz valami dolgot. Ha a főnök soha nem képes neked megmondani, miért kell az a bizonyos rettenetes izé, amit elvár tőled, mi rosszabbat tehet még az időddel, veled? Mi történik akkor, hogyha a gyerek mégis más eredményt hoz abból a tárgyból, de valami másban meg nagyon jó lesz?

Mi lenne akkor, hogyha az "életedért futás" helyett egy kicsit hátra lépnél? Lehet, hogy ez a más nézőpont segítene egy valódi megoldáshoz. Érd magad tetten, vedd észre az alattomos mertkülönbenek zsaroló erejét és add vissza annak, akinek a hangján megszólal. Ha visszaadtad, máris meg mered tenni, hogy megtorpanj, kicsit eltávolodj és legyen egy új, egy jobb nézőpontod. 

Nézd meg a videót - talán ad egy kis erőt, talán elgondolkodtat: 

 

www.lelekpillango.hu/lelekpillango -> ide kattints, ha a tudás fontos neked! 

komment

Címkék: siker boldogság Lélekpillangó Önismeret

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekpillango.blog.hu/api/trackback/id/tr955820644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása